Buitengewoon in binnenvloeren

Heeft jouw productiehal, magazijn of stapelplaats een betonnen vloer? En vertoont die scheuren of barsten? Nelis klaart de klus. In het weekend, wanneer jouw activiteiten stilliggen. Zo verlies jij geen productietijd en is je vloer op maandagmorgen weer perfect in goede staat.

Download onze folder

Verzakte en losliggende betonplaten

Als het kan, persen we de vloer delicaat op met een grout van (Dykerhoff Dämmer) hoogwaardige krimparme injectiemortel die de plaat stabiliseert of op hoogte brengt. De geboorde gaten worden vervolgens opgevuld met sneldrogende epoxymortel. Zo vegen we snel en goedkoop de vloer aan met alles wat hol is, losligt en verzwakt is.

Vraag nu een offerte aan
Bij verzakte, losliggende of holle betonplaten kiezen we in eerste instantie nooit voor het opbreken van de betonvloer. Dat is te ingrijpend.
Onze vakkundige vloerherstellers hebben een jarenlange ervaring met het product en het plaatsen ervan.

Scheuren en dilatatievoegen

Scheuren en dilatatievoegen herstellen we met een vloeibaar tweecomponentenharsmengsel van BASF. Dat is slijtvast, duurzaam en snel opgelost. Zo herstellen we het draagvermogen én de constructieve stabiliteit. Daarna slijpen we het vlak om een 100% glad resultaat te verkrijgen.

Vraag nu een offerte aan

Beschadigde vloerovergangen

Overgangen moeten vlot verlopen, ook bij betonvloeren. Je wil geen voelbaar verschil tussen twee betonplaten. Met deuvels, ankerstaven en wapening gaan we aan de slag om het beschadigde stuk te herstellen.

Omdat die overgang vaak dienst doet als hoofddoorgang werken we met een ultrafastbeton met een droogtijd van slechts 36 uur. Vloeren die we vrijdag herstellen zijn maandag alweer berijdbaar.

Vraag nu een offerte aan
We werken met een ultrafastbeton met een droogtijd van slechts 36 uur. Vloeren die we vrijdag herstellen zijn maandag alweer berijdbaar.
Met polymeren, kunsthars of cementgebonden materialen herrijst je betonvloer van onder de schade. Met een krimpvrije snelbindende gietmortel opgebouwd uit gepatenteerde materialen van BASF.

Plaatselijke vloerherstelling

Industriele vloeren krijgen het vaak hard te verduren. Machines en stapelrekken worden verplaatst. Hierdoor blijven er boorgaten achter of wordt de betonvloer beschadigd. Dat geeft hinder voor de gebruikers.

Ook voor die plaatselijke herstellingen mag je ons optrommelen. Met polymeren, kunsthars of cementgebonden materialen herrijst je betonvloer van onder de schade. Met een krimpvrije snelbindende gietmortel opgebouwd uit gepatenteerde materialen van BASF.

Vraag nu een offerte aan

Nadeuvelen van betonplaten

Stabilisatie door deuvels aan te brengen in losliggende betonplaten op voorwaarde dat de bestaande betonverharding nog intact is. Bij aanleg van de betonverharding worden er normaal gezien deuvels geplaatst door de aannemer om de vloeren te verankeren, bij afwezigheid van de deuvels ontstaan er losliggende betonplaten.

Door naderhand deuvels in te slijpen en te verankeren, lossen we dat probleem makkelijk op. We pakken het probleem lokaal aan zodat er tijd én geld wordt bespaard.

Vraag nu een offerte aan
Door naderhand deuvels in te slijpen en te verankeren, lossen we het probleem makkelijk op. We pakken het probleem lokaal aan zodat er tijd én geld wordt bespaard.

Je betonnen vloer optimaliseren?

Wij gaan ons te buiten om je te helpen.